Пощенска банка известява клиентите си с кратки съобщения и по е-поща

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка известява клиентите си с кратки съобщения и по е-поща

Новата услуга ще дава на притежателите на кредитни карти от банката справки за състояние и движение по сметката им

От 9 март 2009 г. Пощенска банка предлага на своите клиенти възможността да получават известия в реално време за извършени плащания с кредитната им карта по мобилен телефон чрез кратки текстови съобщения или по електронна поща. Новата услуга е достъпна за всички притежатели на кредитни карти Visa, American Express, Euroline American Express и Euroline, издадени от финансовата институция.

Освен съобщения за направени плащания, картодържателите ще могат да се абонират допълнително за известия за разполагаем кредитен лимит, за дължимата сума по картата им, както и за минималната вноска по нея и крайната дата за изплащането й.

Новата услуга ще предоставя на притежателите на кредитни карти на банката актуална и надеждна информация за движението по картата им по удобен начин. Известяването чрез кратки съобщения и по електронна поща дава висока степен на сигурност и минимизира риска от злоупотреби.

Всеки клиент с кредитна карта от Пощенска банка може да се регистрира за новата услуга, като посети удобен за него клон на финансовата институция, за да се регистрира за желаните видове известия и посочи и актуален телефонен номер и адрес на електронна поща. Всички карти, издадени от банката след 1 март 2009 г., са с автоматично включен пакет за известяване.

За промоционален период до 31.05.09 г. известията чрез кратки текстови съобщения ще бъдат безплатни за клиентите на банката. След тази дата желаещите да бъдат уведомявани по мобилния си телефон за движението по кредитната си карта ще бъдат таксувани за услугата. Известията до електронната поща на картодържателите няма да се таксуват.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си на повече от 1,700 локации и чрез алтернативни канали на дистрибуция.