Пощенска банка за десети път бе партньор на конкурса “Големите малки“

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
В София се състоя церемонията по награждаване на победителите от десетото юбилейно издание на конкурса “Големите малки“. Участието в инициативата дава шанс на малките фирми да популяризират своите продукти и услуги, за да достигат до повече нови клиенти. Право на участие в надпреварата имат фирми, които отговарят на законовите изисквания за малък бизнес – до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година.
 
Пощенска банка е главен партньор на инициативата от самото й начало. Боян Славчев, заместник-директор управление „Банкиране малък бизнес“ във финансовата институция, връчи наградата в категория “Устойчиво развитие“ на фирма “Дешка“ ЕООД. Той поздрави победителя и посочи, че със своята дейност и продукти фирмата прославя не само бита и традициите на Разложкия край, но и страната ни.
 
“Благодаря за възможността да връча наградата в тази категория, защото в нея се съревноваваха фирми, доказали успеха на своя бизнес модел в продължителен период от време. Ние в Пощенска сме горди, че разработваме продукти и услуги в подкрепа на малкия бизнес, затова всички победители ще получат от нас подарък – продукта ни “Динамика старт“, каза Славчев при връчването на наградата.