Пощенска банка е официална банка на “Стройко 2000″

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка е официална банка на “Стройко 2000”

Финансовата институция ще представи промоции по кредитна карти и депозити

24 март 2009 г., София

Пощенска банка ще участва в пролетното издание на строителното изложение “Стройко 2000”, което ще се проведе от 25 до 31 март 2009 г. в Националния дворец на културата. Банката ще представи своите продукти и услуги, както и актуални промоции по кредитни карти и разнообразни дългосрочни и краткосрочни депозитни продукти.

Посетителите на “Стройко 2000” ще научат за възможността да кандидатстват едновременно за две кредитни карти, American Express и Visa Classic, с 50% отстъпка от годишната такса за първата година и за двете карти. Банката ще представи още преференциалните лихви и условия по 4-месечен Великденски депозит за физически лица с 9% годишна лихва в лева и 7% годишна лихва в евро, както и промоционални, пролетни 3, 6 и 12-месечни депозити, по които лихвите достигат до 9% за спестявания в лева.

Щандът на Пощенска банка ще бъде разположен на 7-мия етаж на НДК, където експерти от финансовата институция ще консултират посетителите на изложението. Финансовата институция е традиционен партньор на изложението за архитектура, строителство и обзавеждане, произведено в България, и за поредна година ще бъде официална банка на “Стройко 2000”.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си на повече от 1,700 локации и чрез алтернативни канали на дистрибуция.

Юробанк И Еф Джи Груп присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Тя е част от И Еф Джи Груп, трета по големина банкова група в Швейцария.