Пощенска банка е официален партньор на Националния празник на занаятчиите

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка e официален партньор на тазгодишното издание на

В рамките на събитието финансовата институция ще представи продукти за развитие на бизнеса пред членовете на занаятчийската камара

25 юни 2008 г., София

Пощенска банка участва в Националния празник на занаятчиите в България, като официален партньор на инициативата. Тази година той се провежда от 27 до 29 юни в град Видин. По време на събитието специално за членовете на Националната занаятчийска камара експертите на Пощенска банка ще представят няколко гъвкави продукта за стартиране и развитие на малкия и средния бизнес.

В региона на град Видин Пощенска банка има два действащи клона. “Резултатите от тяхната дейност показват, че за първото шестмесечие на 2008 г. са били консултирани над 130 фирми и са отпуснати и усвоени кредити на малки и средни предприятия с ръст от 53% спрямо същия период през изминалата година. Отличните резултати ни карат да вярваме, че Пощенска банка е предпочитаният партньор на малкия и средния бизнес в региона на Видин. Ние ще продължаваме да предоставям гъвкави и модерни решения за развиването на бизнеса на нашите клиенти.”, коментира Иван Хинчовски, Регионален мениджър на Пощенска банка.

В рамките на изложението на занаятите продуктите на Пощенска банка ще бъдат представени на специален изложбен щанд, разположен на площад “Бдинци” в центъра на град Видин. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с продукти за бизнеса, жилищни и потребителски кредити, депозити, лизинг и т.н.

Юробанк И Еф Джи Груп

е международна банкова организация с повече от 68.4 млрд. евро активи и над 22 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 500 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В региона на Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа)

Юробанк И Еф Джи Груп

има водещи позиции във всички страни, в които присъства, а именно Гърция, България, Румъния и Сърбия. От 2006 г. Юробанк И Еф Джи Груп стъпи и на пазарите на Полша, Турция, Украйна и Кипър. Досега Юробанк И Еф Джи Груп е инвестирала приблизително 2 млрд. евро в Нова Европа.

Юробанк И Еф Джи

е част от И Еф Джи Груп, третата по големина банкова група в Швейцария след UBS и Credit Suisse. Наред с това И Еф Джи Груп е сред най-големите компании, листвани на борсата в Гърця, на база пазарна капитализация с над 210 000 акционери.