Пощенска банка е номер едно на финансовото изложение “Банки инвестиции пари”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка е номер едно

на финансовото изложение “Банки инвестиции пари”

в Пловдив

Финансовата институция бе удостоена с голямата награда “Иновативност и качество на финансовите продукти” и в категория “Кредитни продукти – финансиране”

28 февруари 2008 г., София

Пощенска банка стана банка на годината на финансовото изложение “Банки инвестиции пари” в Пловдив. Финансовата институция отнесе голямата награда за “Иновативност и качество на финансовите продукти”. Успоредно с това признание Пощенска банка спечели и в категория “Кредитни продукти – финансиране” за ипотечния продукт КЕШ БОНУС, който трезорът успешно стартира през октомври 2007 г.

EMilanova1.jpg

Зам. министърът на икономиката и енергетиката Нина Радева връчи наградата за “Кредитини продукти – финансиране” на г-н Асен Ягодин, изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Пощенска банка. При награждаването г-н Ягодин сподели: ” Гордеем се, че въпреки силната конкуренция от 17 продукта успяхме да се наложим и да докажем за пореден път високото качество на нашите продукти. От 2003 г. насам Пощенска банка е носител на общо девет приза в различни категории в рамките на конкурса. Спечелените награди са поредното доказателство за ангажираността ни да предлагаме все по-новаторски и гъвкави финансови решения, както обещахме на нашите клиенти  при създаването на новата финансова институция Юробанк И Еф Джи България.”

Г-н Димитър Немски, генерален директор на Е-21 АД, организатор на Международното финансово изложение “Банки, Инвестиции, Пари” поднесе голямата статуетка за “Иновативност и качество на финансовите продукти” на г-жа Емилия Миланова, председател на Съвета на директорите на Пощенска банка. “Тази награда е висока оценка за мениджърския екип на Пощенска банка. Тя е награда и за нашите клиенти. В името на отличното обслужване и удовлетворяване на техните изисквания ще продължаваме да създаваме все по-иновативни и качествени продукти”, заяви г-жа Миланова при получаване на наградата.

Припомняме Ви, че продуктът “Кеш бонус” бе първият ипотечен продукт на пазара, който предлага допълнително бонус – пари в брой в размер на 4% сумата на кредита, които клиентите могат да използват според своите индивидуални потребности.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е една от водещите финансови институции в България, член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е международна банкова организация с активи, възлизащи на повече от 68,4 млрд. евро и над 22 хиляди служители, която предлага продукти и услуги чрез 1500 клона и точки за продажба, както и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В по-широката част на Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) Юробанк И Еф Джи Груп е сред водещите банки във всички страни, в които присъства, а именно Гърция, България, Румъния и Сърбия. От 2006 г. Юробанк И Еф Джи стъпи на пазарите на Полша, Турция, Украйна и Кипър. Юробанк И Еф Джи досега е инвестирала приблизително 2 млрд. евро в Нова Европа.