Пощенска банка дари живи коледни дръвчета на 20 детски градини в София

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка дари живи коледни дръвчета на 20 детски градини в София

Инициативата е част от програмата “Зелен старт с Пощенска банка”

Пощенска банка зарадва децата от 20 детски градини в София с живи елхички в саксии в рамките на инициативата “Коледно дръвче”. Символиката на цифрите е обвързана с 20-годишнината, която банката отбелязва през тази година. Дарението беше осъществено с любезното съдействие на Столична община и Столичен инспекторат. Елхите бяха дарени на детски градини в районите “Овча купел”, “Красна поляна”, “Дружба”, “Надежда”, “Сухата река”, “Банишора” и район “Централен”. Във всички тези райони на София банката е представена със свои клонове и управителите им бяха лично ангажирани с благородната коледна инициатива. Освен да зарадва децата, акцията цели да предложи “зелена” алтернатива на отсечените и изкуствените коледни дръвчета.

Инициативата “Коледно дръвче” е част от цялостната “зелена” политика на банката “Зелен старт с Пощенска банка”, насочена към опазване на околната среда и намаляване потребелнието на ресурси като ток, вода и хартия. Като част от Юробанк И Еф Джи Груп Пощенска банка счита опазването на околната среда за един от своите основни приоритети и се стреми към интегрирано прилагане на най-добрите екологични практики. В тази връзка финансовата институция се ангажира непрекъснато да следи, оценява и оптимизира екологичното си представяне и да спазва стриктно всички изисквания на местното, национално и международно законодателство в съответната област.

Пощенска банка

с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на

www.eurobank.gr

.