Подкастът “Финанси на фокус“ се завръща с втори сезон и най-актуалните теми и събеседници

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка стартира втори сезон на иновативния и модерен формат “Финанси на фокус“. След успешния пилотен сезон предстои излъчването на нови 7 епизода, в които експертите на банката ще дискутират с водещи журналисти и специалисти актуалните тенденции в развитието на финансовите услуги, модерните решения, които се появяват в отговор на ситуацията и мястото на Пощенска банка в тези процеси, като новатор и лидер в сектора. Първият банков подкаст се реализира в партньорство с Bloomberg TV и е в синхрон със световните тенденци, които поставят акцент върху формати, които предоставят на публиката полезна и атрактивна информация, използвайки най-удобните и иновативни комуникационни канали.
 
Първият епизод от новия сезон е посветен на бизнес средата у нас, възможностите за развитие на малките и средни предприятия и инструментите, които банката предоставя в подкрепа на малкия бизнес. Основен събеседник в дискусията е Филип Попов, началник управление “Банкиране малък бизнес“ в Пощенска банка, който заедно с адвокат Стефан Гугушев и водещия на подкаста Христо Николов обсъди предизвикателната ситуация, в която бизнеса се намира, действащите антикризисни програми, както и конкретните решения, които банката предоставя в помощ на фирмите. Попов коментира, че Пощенска банка винаги е действала превантивно и още преди държавата да реагира с конкретни мерки, е предложила различни финансови инструменти, с които да помогне на своите клиенти да отговорят адекватно на необичайната ситуация, в която се намират. Той представи най-новата услуга на банката – онлайн консултации за бизнес клиентите, които се провеждат изцяло дистанционно в удобен за тях дигитален канал. Целият разговор на тема “Бизнесът отвръща на предизвикателствата“ можете да чуете тук.
 
Подкастът “Финанси на фокус” е достъпен за аудиторията в обособена секция на сайта bloombergtv.bg, а също и в apple podcast, sound cloud, google podcast и Spotify.

 

PB_bloomberg_s2.e1