От началото на май Пощенска банка приема плащания за Орбифон 01001

FacebookTwitterLinkedInEmail

От началото на май Пощенска банка приема плащания за Орбифон 01001 – услуга за международни разговори на ниски цени от Орбител

Новият улеснен начин на  плащане е  без допълнителни такси и комисионни във всички клонове на Банката

София, 1 май, 2006г.

От началото на май, в близо 150 локации в цялата страна, Пощенска банка приема плащания за Орбифон 01001 – услуга, която предлага международни разговори на все по-ниски цени. Начинът за осъществяване на преводи и вноски в брой е изключително опростен. Плащането става с двете имена на клиента и неговия клиентски идентификационен номер (КИН), без допълнителни такси и комисионни.

Новата възможност за плащане създава допълнително удобство за клиентите на Орбифон 01001. Досега желаещите да се възползват от услугата можеха да го направят чрез e-pay или през банкомат. Новата услуга на Пощенска банка и широката клонова мрежа на финансовия трезор осигуряват на клиентите на Орбифон 01001 по-голяма достъпност и гъвкавост. “Основен елемент от работата на банката е стремежът винаги да бъдем полезни и да предлагаме решения и услуги, съобразени с нуждите и изискванията на хората през целия им живот. Клиентът и удобствата, които му създаваме са особено важни за нас.”, коментираха от финансовата институция.

Орбифон 01001 е част от портфолиото на телекомът от ново поколение – Орбител ЕАД. Телефонната услуга за домашни потребители дава възможност за международни и междуселищни разговори на все по-ниски цени, без заплащане на градско обаждане, начални, месечни или фиксирани такси. Активирането на Орбифон 01001 става изключително лесно на сайта на услугата – 01001.bg. Услугата може да се ползва от всеки абонат на БТК – цифров или аналогов, както и от всяко населено място в страната. Орбифон 01001 покрива всички критерии за качество, посочени в телефонната лицензия на Орбител, издадена от КРС.

Пощенска банка е eдна от най-големите банки на българския пазар. Банката е част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, която притежава 98.70% от активите й. Една от най-динамично развиващите се финансови институции на българския пазар, Пощенска банка разполага с широка клонова мрежа от 150 локации в страната. Пощенска банка притежава най-високия възможен кредитен рейнинг в държавата – ВВВ, присъден й от световната рейтингова агенция Fitch Ratings. Висока оценка за въвеждането на модерни продукти и услуги и социално-активната роля на банката са и множество награди, сред които специалната награда на Министерството на икономиката за стажантските програми, двете награди на услугата електронно банкиране и жилищния кредит на банката от престижното изложение “Банки, инвестиции, пари”.