Ново мобилно приложение улеснява притежателите на кредитни карти от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка представи новото си мобилно приложение MyCard, достъпно за клиентите, притежатели на кредитни карти American Express и Visa. Модерната интерактивната апликация, която е без аналог на пазара, беше демонстрирана на официално събитие в Музея за съвременно изкуство в София.

“В глобален план, както и у нас, все повече потребители използват мобилни приложения за достъп до банкови услуги. В крак с тенденциите за дигитализация на услугите и познавайки стила на нашите клиенти, въвеждаме мобилната апликация MyCard. С нея разширяваме гамата от предимства, които носят само кредитните карти от Пощенска банка. Например с програмата ни за лоялност MyRewards всяка направена покупка носи бонус точки, които лесно могат да се трансформират в пари по кредитната карта. По този начин клиентите ни получават като подарък средства, с които да пазаруват отново в любимите си магазини. Новото мобилно приложение MyCard ще им помогне да използват в максимална степен предимствата, които им носи пазаруването с кредитна карта. Това нововъведение е част от стратегията ни за модерно банкиране, фокусирано изцяло върху клиента и неговите потребности”, коментира Румен Радушев, началник управление “Индивидуално банкиране” в Пощенска банка.

Благодарение на MyCard всеки може лесно да открие търговските обекти, в които се приемат разплащания с American Express и Visa, както и кои са търговците в близост с най-изгодни предложения под формата на отстъпки или възможност за покупки на равни месечни вноски. В разделите “Офиси” и “Банкомати” чрез Google базирана карта, мобилната апликация показва най-краткия маршрут до всеки един клон или банкомат на банката в цялата страна. Приложението съдържа и подробна информация за всеки от партньорите на банката по програмата за лоялност MyRewards, включително предлагани отстъпки, адреси на търговски обекти, уебсайт и телефон за връзка.

Отстъпките и бонусите при активно ползване на кредитна карта от Пощенска банка могат бъдат значителни. Затова в MyCard е интегриран и специален калкулатор, с който клиентите да пресметнат своите парични награди по програмата MyRewards. Калкулаторът има функцията да проследява колко точки са нужни за достигане до следващото ниво на парична награда.

Приложението е създадено за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и App Store.