Нови условия по депозит “Активни пари” предлага Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Нови условия по депозит “Активни пари” предлага Пощенска банка

Клиентът може да тегли и да внася когато пожелае

13 януари 2006 г., София

Пощенска банка подобри условията по депозитния продукт “Активни пари”. Всички клиенти могат да се възползват от максимална гъвкавост, съчетана с висока доходност и бонуси, съобщават от Банката.

Освен в евро и лева, депозитът може да се открие и в щатски долари. Срокът на новия депозит е една година, а минималната сума за откриване е 1000 лева, 1000 евро или 1000 щатски долара. Увеличението на лихвата за този срок става всеки месец, достигайки 7% в лева в края на годината, 6% в евро и 6.50% в щатски долари.

Едно от най-големите удобства е постоянният достъп до средствата по срочния депозит. Клиентът вече може да довнася по всяко време суми по депозита, като максималната сума е 1000 лева/евро/щатски долари за всеки едномесечен период. Той може да тегли суми от депозита след първите 30 дни като запази минималната сума от 1000 лева/1000 евро/1000 щатски долари и пак да запази високата лихва по депозита.

С откриването на депозит “Активни пари” потребителите получават и безплатно членство за American Express кредитна карта за първите шест месеца.

Повече инфомация може да се получи в клоновете на Пощенска банка, както и на горещата телефонна линия 0800 18 000 и на
www.postbank.bg
.