Нови трима клиенти на Пощенска банка ще спечелят година без вноски по жилищния си кредит

FacebookTwitterLinkedInEmail

10 август 2015 г.

Поради голям потребителски интерес, от днес Пощенска банка стартира втората вълна на кампанията “Спечели година без жилищни вноски” през специализирания сайт bezvnoski.bg. В рамките на три предстоящи томболи, които ще се проведат през септември, октомври и ноември, съответно трима клиенти на банката ще спечелят голямата награда – година без жилищни вноски по новия им жилищен или ипотечен кредит, а 30 други ще бъдат зарадвани с безплатна оценка на имота.

През периода на първата кампания “Спечели година без жилищни вноски” (януари-май 2015 г.), общо 33-ма късметлии спечелиха награди от инициативата на Пощенска банка, а специализираният сайт bezvnoski.bg бе посетен 24 000 пъти, като посетителите му заявиха искания за жилищни и ипотечни кредити за над 31 милиона лева.

Нарастващото търсене на дигитални услуги от страна на клиентите стимулира банката да развива все по-атрактивни предложения в тази сфера. Второто издание е отново базирано изцяло онлайн, като клиентите ще се регистрират за кампанията на bezvnoski.bg. Следващата стъпка за тях, консултирането за жилищен кредит, също е достъпна онлайн чрез специализираната услуга на Пощенска банка – видео консултация през Skype. След като са избрали най-подходящия продукт, потребителите имат възможност да кандидатстват за кредит на сайта postbank.bg, без дори да стават от компютъра си. Независимо от сложността на ипотечния кредит като продукт, все повече клиенти на банката предпочитат да се възползват от удобството на специално разработената форма за онлайн кандидатстване.

Освен съвременни и удобни услуги, до 30 септември 2015 г. Пощенска банка предлага и още по-изгодни условия за жилищно финансиране. При кандидатстване до края на септември важат промоционалните условия за “Спестовен жилищен кредит”. Само с този кредитен продукт клиентът може сам да намали лихвата си от 5,50% до 4,90%, в зависимост от спестяванията си в банката и при това да изплати дома си с близо 6 години по-бързо. “Спестовен жилищен кредит” е достъпен и онлайн чрез специализирания сайт savingloan.bg.