Нови спестовни програми от Пощенска Банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

14 юли 2003

От 15 юли Пощенска Банка предлага на пазара нови спестовни потребителски програми –  средносрочен депозит “Европлан” и депозитна програма “Еластика”. Те предоставят цялостен многофункционален пакет за спестявания на гражданите, с възможност за дългосрочно планиране на приходите и висока доходност. С новите продукти клиентите на Пощенска Банка имат възможност за гъвкави решения в управлението на своите средства – далновидност при спестяванията и допълнителна възможност за рефинансиране в случай на нужда.

Средносрочният депозит “Европлан”  предлага възможност за спестяване за период от 2 или 3 години при  фиксирана висока доходност и  ежемесечно изплащане на лихвите. По този начин се гарантират редовни и сигурни приходи за клиентите на Пощенска Банка. Депозитите могат да бъдат в левове, евро или щатски долари и добри лихвени равнища.

Депозитната програма “Еластика” дава възможност за гъвкаво финансиране на нуждите на клиента – в левове, евро или щатски долари за срок до 60 месеца, при обезпечаване със средства по банкова сметка или ценни книжа. Срещу депозит във валута клиентите могат да получат финансиране в същата валута,  в която е депозитът или  в лева, в зависимост от желанието си.

Със средносрочния депозит “Европлан” или продукт по депозитната програма “Еластика” се предлага безплатна дебитна карта.

“Европлан” и “Еластика” са удобни продукти, ориентирани към клиентите на Пощенска Банка, които предпочитат сигурността и доброто планиране на своите пари. Част от обновените спестовни програми са и по-високите лихвени проценти, които банката предлага по дългосрочните спестовни продукти”, е мнението на Борислав Моянов, началник управление “Банкиране на дребно” и член на УС на Пощенска Банка.

“Eвроплан” и “Еластика” са част от модерните, пазарно ориентирани потребителски продукти, които Пощенска Банка промотира през годината.