Нови преференциални условия по потребителски кредит за обединение на задълженията

FacebookTwitterLinkedInEmail

Нови преференциални условия по потребителски кредит за обединение на задълженията от Пощенска банка

Кредитът дава възможност за получаване и на допълнителна сума в брой

Кредитният продукт за обединение на задължения, който Пощенска банка представи през месец юни тази година, позволява на клиентите да обединят всички свои задължения по потребителски кредити, овърдрафти, кредитни карти и други. Клиентите могат да заменят всички тези заеми към една или повече финансови институции в един кредит с една месечна вноска и една дата за погасяване, като това ще им позволи да намалят своите месечни плащания до 30%, съчетавайки удобство и подобрени условия. Кредитът се предлага в две валути – лева и евро при изгодни финансови условия, с максимален срок до 7 години.

Потребителският кредит предлага и допълнителна възможност за застрахователно покритие на месечните вноски при непредвидени обстоятелства като безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и други с включване в програма “Защита на плащанията”.

Допълнителна информация за продукта и новите преференциални условия по него, можете да намерите във всеки клон на Пощенска банка, където клиентите могат да получат професионална консултация и примерен погасителен план.

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 81,9 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации, и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr

.