Нови преференциални условия за ипотечен кредит “Активен дом”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Нови преференциални условия за ипотечен кредит “Активен дом”

Банката премахва такса кандидатстване и такса предсрочно погасяване със собствени средства за всички заявления подадени до 30 юни

4 май 2011, София

“Активен дом” е кредит, с който потребителят може финансира всички свои нужди. Средствата могат да бъдат използвани за най-различни цели като ремонт, обзавеждане, инвестиция в образование, както и за други лични или семейни планове. “Активен дом” също така предлага и възможност за обединяване на вече съществуващи кредити, като потребителски кредити, кредитни карти, овърдрафти и други, в един с цел оптимизирането им като разходи и за по-удобното им управление. Максималният размер на заема е 50 000 евро или левовата им равностойност за срок до 25 години при финансиране до 70% от стойността на имота. За получаването на средствата по кредита е необходима имотна гаранция.

В допълнение всички заемополучатели на ипотечни продукти от Пощенска банка вече могат да се възползват от опцията “Флекси”, която им позволява да контролират размера на месечната си вноска. Уникалната за пазара функционалност дава допълнителна гъвкавост на клиентите, които могат да намалят с 50% или да увеличат със 100% месечната си вноска през 6 месеца от годината, както и да пропуснат една вноска годишно.

Потребителите могат да получат повече информация и лична консултация относно условията на кредита в най-близкия клон на Пощенска банка. За кредита може да се кандидатства и онлайн на
www.postbank.bg
.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 87,2 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr