Нови офиси в навечерието на Никулден

FacebookTwitterLinkedInEmail

Два нови офиса открива Пощенска банка на Деня на банкера

6 декември 2005 г.

Два нови клона открива Пощенска банка в навечерието на празника на банкерите Никулден. Днес официално ще бъде открит реновираният клон на банката в Търговище, а утре началникът на “Клонова мрежа” Александър Виталис и кметът Денчо Бояджиев ще прережат лентата и на новия клон на трезора в Разград.

С обновения клон в Търговище и новия офис в Разград локациите на финансовата институция в страната стават 139 информират от Пощенска банка.

Новите офиси са решени изцяло в корпоративния дизайн на финансовата институция и са израз на стремежа й да предлага не само гъвкави решения и изгодни продукти на своите потребители, но и да осигурява близост и удобство за клиентите си, съобщават от Пощенска банка.

И в двата клона на Банката ще се предлагат специални отстъпки и предложения до 31 декември, съобщават от кредитната институция. Бързият потребителски кредит ще се предлага с преференциална лихва от 11.5% за първата година с бонус безплатно издаване на кредитна карта Euroline; жилищния кредит – без такса за разглеждане на документите, с 50% отстъпка от таксата за управление на кредита и при лихва 1.75% за първата година в евро и лева. Специално за клиентите на двата офиса до края на декември кредитната карта American Express ще се издава с 6-месечно безплатно членство. Клиентите могат да се възползват и от депозитния продукт – “Активни пари” с доходност до 7% годишна лихва в лева.