Над 13 000 кредитни карти American Express издаде Пощенска банка за една година

FacebookTwitterLinkedInEmail

Над 13 000 кредитни карти American Express издаде Пощенска банка за една година

4 май 2006 г., София

Над 13 000 кредитни карти American Express издаде Пощенска банка за една година от въвеждането на престижната международна марка у нас, съобщиха от финансовата институция. Картите са често използвани в над 5000 търговски обекта в България и милиони в чужбина, където притежателите им ползват редица преференции и отстъпки. От 20 април 2005 г. Пощенска банка е екслузивен издател на кредитните карти American Express в лева. Оттогава насам трезорът е изградил широка мрежа от търговски обекти в България, където се приемат разплащания с картите American Express.

Част от първoкласното обслужване, което предлага международната кредитна карта, е програмата American Express Selects. Програмата предлага преференциални цени и специални оферти в избрани търговски обекти в цялата страна – ресторанти, хотели, бутици, маркови магазини за облекла, бижутерии и др. Клиентите на American Express могат многократно да се възползват от предложените отстъпки, като всичко, закупено с картата е застраховано срещу кражба или случайна повреда за период от 3 месеца след датата на покупката.

Кредитните карти American Express предлагат на клиентите богат пакет от услуги и преференции, което ги прави подходящи както за покупки в страната, така и за пътуване в чужбина. Те осигуряват автоматичен достъп до мрежа от 1 700 туристически офиси – партнъори на American Express в целия свят. Всеки клиент, закупил пътуването си с кредитната карта получава и безплатна пътническа застраховка злополука с високо покритие. Кредитна карта American Express се издава във всеки клон на Пощенска банка при минимален месечен доход от 400 лв, а Златна кредитна карта American Express при месечен доход от 2500 лв. Като част от широката гама от услуги, клиентите получават още и гаранция при неправомерно използване на картата, припочнят още от Пощенска банка.

От 10 април до 11 юни 2006 г. всички настоящи и бъдещи притежатели на кредитна карта American Express от Пощенска банка имат шанса да спечелят билет за концерт от световното турне на легендарната група Rolling Stones. Четирима щастливци ще гледат със свой приятел на живо невероятното шоу на рок звездите в Мадрид и Атина. Допълнителна информация за промоцията може да се получи в Центъра за обслужване на клиенти 0800 18 222.