Клиентите на Пощенска вече могат да ползват услугата e-pay

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка се включва към системата е-рау

Автодилър от Велико Търново е хилядният клиент на Интернет-банкирането на Пощенска банка

София, 19 май 2004 г

.

От този месец всички кленти на Пощенска банка могат да плащат текущите си сметки за ток, стационарен и мобилен телефон, парно, кабелна телевизия. След регистрация в системата ePay.bg, те могат също така да заплащат стоки и услуги по Интернет, както и да извършват други преводи към левова сметка на физическо лице, фирма или бюджетна организация в страната чрез банкоматните си карти, издадени от банката.

За улеснение на своите клиенти през февруари Пощенска банка въведе и най-модерното на пазара Интернет банкиране. Само два месеца след старта си то отбеляза рекордни резултати с над 800 индивидуални и корпоративни регистрации на e-postbank.bg. Хилядният клиент на електронното банкиране, който се регистрира в края на миналата седмица – великотърновската фирма “Багира” ООД, ще получи банкови преференции – обслужване на сметките на банката без такси до края на годината, както и рекламни подаръци за целия екип на фирмата. Фирмата, която е дистрибутор на автомобили “Пежо” за великотърновския регион и собственик на модерен автосалон и сервиз в града, е клиент на Пощенска банка от 1999 година с текущо банково обслужване на своите сметки. Част от служителите й също имат свои индивидуални регистрации във виртуалния клон на Пощенска банка.

Чрез е-postbank.bg могат се да извършват всички видове плащания, поддържани от българската банкова система, включително валутни преводи. Изключително високото ниво на сигурност се гарантира от използването на цифрови сертификати, които удостоверяват самоличността на клиента с индивидуален клиентски номер. На сайта потребителите имат възможност да намерят подробна информация за състоянието на своите сметки (лихвена информация, кредитни схеми, депозити, извлечения, справки за транзакциите през зададени периоди и други), така както и да нареждат преводи във валута и лева, за станата и чужбина. Услугата е работеща изцяло в реално време – практически от всяко място по света.

Новата интернет-страница на банката –
www.postbank.bg
и сайтът за електронно банкиране e-postbank.bg, са разработени съгласно стандартите на новата корпоративна идентичност на Пощенска банката, с модерен дизайн и удобна за потребителя навигация, съобщават още от банката.