Жилищен кредит “Флекси” се предлага при по-добри условия

FacebookTwitterLinkedInEmail

Жилищен кредит “Флекси” се предлага при по-добри лихви и промоционално без такса за кандидатстване и предсрочно погасяване

Клиентите на Пощенска банка вече могат да кандидатстват за заема в интернет

Иновативният жилищен кредит продължава да е единственият на пазара, който дава възможност на кредитополучателите да контролират размера на месечните си вноски. Тази функционалност на финансовия продукт позволява на клиента да “адаптира” размера на месечните вноски към моментите си нужди и възможности – през избрани от него шест месеца на годината той може да намали своите месечни вноски до 50% от оригиналния размер или да ги увеличи до 200%. Кредитополучателят може и да пропусне една вноска годишно. Функционалността може да се използва след първата година на регулярно и коректно погасяване на заема и е приложима и за вече отпуснати жилищни кредити от банката с анюитетен погасителен план. Така и съществуващите кредитополучатели на банката могат да плащат по-малко при възникване на непредвидени обстоятелства или повече, когато имат свободен финансов ресурс.

Кредит “Флекси” е с плаваща годишна лихва, която започва от 7% в евро при комбиниране с пакет “Лесен живот”. Кредитополучателите могат да кандидатстват за кредити с максимален размер до 250 хиляди евро и срок за погасяване до 30 години. Кредитът се отпуска в български лева и евро, а максималното финансиране е до 80% от пазарната оценка на имота. “Флекси” може да се комбинира със застрахователна програма “Защита на плащанията”, както и с пакет “Лесен живот”, който им дава преференциални отстъпки от лихвата.

Допълнителна информация за жилищен кредит “Флекси” може да бъде получена във всеки клон на Пощенска банка в страната.

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 87,2 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага продуктите и услугите си чрез мрежата си от 1 600 локации и чрез алтернативни канали за дистрибуция. Юробанк И Еф Джи присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, международна банкова група с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr