Жилищен кредит с 0% лихва за първата година пуска Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Жилищен кредит с 0% лихва за първата година пуска Пощенска банка

По този начин Пощенска банка дава възможност на кредитополучателите на жилищни кредити да плащат по-малки вноски през първата година и да могат да покрият други нужди, свързани с новото жилище.

Така например, при кредит от 20 000 евро/лева, теглен за 25 години, месечната вноска по кредита за първата година ще възлиза на 66,67 евро/лева, а за остатъчния период – 148,90 евро/лева.

Всички клиенти, одобрени за жилищен кредит, получават бонус Американ Експрес кредитна карта и имат възможност да теглят допълнителен потребителски кредит при изгодни условия.

Пощенска банка предлага разнообразни програми за финансиране на своите клиенти – освен жилищни кредити с едногодишна фиксирана лихва, Банката предлага и програми с фиксирани лихвени проценти за първите две и три години на заема.

Жилищните кредити на Пощенска банка са предназначени за закупуване на недвижими имоти, ремонт и подобрения, строеж и довършителни работи или рефинансиране на жилищни кредити от други банки. Финансовата институция финансира до 100% от стойността на сделката, с възможност до 24 месеца гратисен период при изплащането.

Експертите по жилищно кредитиране във всеки офис на банката ще консултират клиентите за всичко необходимо относно кандидатстването за жилищен кредит и ще предлагат най-удобния за тях вариант. Процедурата е опростена, а клиентът получава предварително одобрение до 2 дни.