Жилищен кредит “Сигурен дом” вече при лихва от 7,35%

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка подобрява условията по жилищен кредит

Кредит “Сигурен дом” вече при лихва от 7,35%

8 март 2010 г., София

Пощенска банка предлага жилищен кредит “Сигурен дом” при подобрени условия. Кредитополучателите могат да се възползват от преференциална лихва, която е фиксирана за първите две години, в размер на 7,35% за заеми в евро, ако получават работната си заплата в Пощенска банка. Условията на заема предвиждат и възможност за допълнително намаление на лихвата за изрядни кредитополучатели след първите две години за остатъчния период на заема.

Кредит “Сигурен дом” може да бъде използван за покупка на жилище, ремонт и домашни подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти. Максималният размер на кредита е 500 000 евро със срок за погасяване до 35 години, като банката предлага  финансиране до 80% от стойността на имота.

Получателите на кредит “Сигурен дом” могат да се възползват от програма “Защита на плащанията” на Пощенска банка, която предлага допълнителна сигурност в случай на непредвидени обстоятелства като здравословни проблеми или нежелана безработица. Услугата позволява на кредитополучателите да защитят своите месечни вноски и целия размер на кредита със застрахователен пакет “Живот и безработица”.

Повече информация и лична консултация относно условията на кредита клиентите могат да получат в най-удобния за тях клон на Пощенска банка.

Пощенска бан

ка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 84.3 милиарда евро и над 23 000 служители, която предлага  своите  продукти и услуги в мрежата си от над 1 600 локации и чрез  алтернативни дистрибуционни канали. В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите банкови групи с присъствие в 40 страни.