Електронното банкиране на банката с международна награда

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка взе първа награда на  Международния уеб фестивал ”

Албена 2004”

Сайтът за електронно банкиране на Пощенска банка спечели първа награда в категорията “e-business” на Международния уеб фестивал “Албена ` 2004”.

В категорията се състезаваха още 14 сайта. Журито в състав проф. Хектор Хараламбус (Вакало университет), председател и членовете Жанет Найденова (JNN Консулт), Ралф Линхоф (Marketeam Entertainment), Александър Варов (mail.bg), Богомил Илиев (Нетинфо) и Милко Георгиев (Дир.БГ) определи за подгласници на Пощенска банка в категорията
www.lex.bg
и
www.mobilebulgaria.com
, заемащи второ и трето място.

Новият интернет сайт на Пощенска банка стартира началото на годината и е   е разработен както за физически лица, така и за фирми и предлага удобна за потребителя навигация, ежедневно 24-часово обслужване, разнообразни операции и не на последно място изключително високо ниво на сигурност. Неотдавна Пощенска банка награди своят хиляден интернет-потребител.

“Разработихме сайта на Пощенска Банка с мисъл за нашите клиенти – фирми и индивидуални потребители като използвахме най-новите постижения в бранша. За нас най-голямата награда е увеличаващия се брой потребители”, коментира Панайотис Варелас, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.