Едногодишният депозит “Рента” дава лихва всеки месец

FacebookTwitterLinkedInEmail

Едногодишният депозит “Рента” дава лихва всеки месец

14 юни 2010 г., София

Пощенска банка предлага нов 12-месечен депозит “Рента”, чийто лихва се начислява и изплаща на клиента в края на всеки месец вместо на падеж в края на едногодишния период. Начислената лихва се превежда по разплащателна или спестовна сметка, открита в същата валута. Така получената лихва в края на всеки месец подсигурява доход, с който потребителите могат да покриват ежемесечни разходи. Спестовният продукт е подходящ за потребителите, които имат възможност да вложат средства за по-дълъг период от време, като получават от тях допълнителен месечен доход

Депозит “Рента” може да бъде открит в български левове, евро и щатски долари. Минималната сума за откриване е хиляда валутни единици. Лихвата е фиксирана и до края на юни за депозити над 30 хиляди валутни единици е 8% в лева, 6,75% в евро и 5,25% в долари на годишна база. За по-малки суми лихвата е с половин процент по-ниска.

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 85,9 млрд. евро активи и над 23 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в над 1 600 свои локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали. В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.