Драгомир Великов е новият ръководител на дирекция “Инвестиционно банкиране” към Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Драгомир Великов е новият ръководител на дирекция “Инвестиционно банкиране” към Пощенска банка

Работата на новата дирекция ще бъде пряко ръководена от И Еф Джи Телесис Файнанс – специализираното поделение на Юробанк И Еф Джи за инвестиционно банкиране

29 май 2006 г., София

Драгомир Великов има богата практика и натрупани познания в областта на инвестиционното банкиране и капиталовите пазари на българския и международните финансови пазари. Професионалният си опит г-н Великов гради през последните години във водещи финансови институции като Елана и Райфайзен банк (България). ,,С активната си роля в организирането на множество инвестиционни проекти на българския и международните капиталови пазари, г-н Великов се утвърди като ценен кадър, съчетаващ в работата си дългогодишен опит, експертиза и висок професионализъм” каза Асен Ягодин, Изпълнителен директор на Пощенкса банка.

“И Еф Джи Телесис Файнанс” е утвъдена инвестиционна банка с водещи позиции както на гръцкия капиталов пазар, така и в региона. Мажоритарният собственик на Пощенска банка не веднъж е демонстрирал ангажимента си към ключови инвестиционни проекти и сделки в региона, което е едно допълнително предизвикателство за мен. Освен преките контакти с колегите от инвестиционата банка на “И Еф Джи Груп”, от огромно значение за успеха на бъдещата ми работа ще бъде и сътрудничеството ми с мотивирания и професионален екип на Пощенска банка, който познавам от много години”, казва г-н Великов за избора на новата си позиция.