Депозит от Пощенска банка с растяща лихва до 10% в последния период

FacebookTwitterLinkedInEmail

Депозит от Пощенска банка с растяща лихва до 10% в последния период

Пощенска банка вече предлага на своите клиенти шестмесечен депозит с растяща лихва “Стъпка по стъпка”. За спестявания в лева годишният лихвен процент започва от 8% и достига до 10%. Аналогично, в евро годишният лихвен процент започва от 6% и стига до 8% в края на периода.

Богатият избор от депозитни продукти на Пощенска банка позволява на клиентите на финансовата институция да спестяват според възможностите си. В последния месец банката разработи спестовни продукти за различните нужди на своите клиенти, като към момента предлага едни от най-конкурентните лихви и условия на пазара.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 79.4 милиарда евро и над 24,000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от повече 1,700 локации и посредством алтернативни канали на дистрибуция.

За нас в Юробанк И Еф Джи, клиентите са всичко. Гордеем се с подкрепата, която им оказваме във всеки етап от живота им, предоставяйки ефективни финансови решения, за да отговорим на техните променящи се финансови потребности.