Ден на Пощенска банка в Стара Загора

FacebookTwitterLinkedInEmail

На 19 юни в град Стара Загора се проведе първият от поредицата Дни на Пощенска банка. Изпълнителният директор Димитър Шумаров и представители на всички ключови за бизнеса звена – Корпоративно банкиране, Банкиране малък бизнес и Персонално банкиране, посетиха трите клона и бизнес центъра на банката, за да поздравят лично служителите за ефективната им работа.

Главният финансов директор на банката, г-н Димитър Шумаров се срещна лично с екипа на всеки клон в града

До 2020 г. Стара Загора ще е сред регионите с най-бърз икономически растеж в страната, като в същото време квалификацията на работната сила остава една от най-високите. Причината – диверсифицираната структура на икономиката и притока на инвестиции към местните производства. До тези оптимистични изводи достигнаха участниците в специална бизнес среща по случай Деня на Пощенска банка в града. Под мотото “Решения за твоето утре” събитието събра близо 150 ключови партньори и клиенти на банката, представители на местния бизнес, браншови организации и предприемачи.

Специалният гост на срещата, водещият икономист Лъчезар Богданов от Индъстри уоч, представи анализ, според който областта е сред първите три по дял на квалифицираната работна сила. Регионът е сред осемте в страната с най-малък спад на заетостта в кризата, а структурата на икономиката е доминирана от индустриални преработвателни предприятия.

IMG_4243_small
Лъчезар Богданов очерта икономическото състояние и перспективи за областта

По случай Деня на Пощенска банка в града до 19 август 2013 г. всички клиенти могат да кандидатстват за жилищни кредити без такса за разглеждане на документи и 50% по-ниска такса за усвояване на кредит. В периода няма да се начисляват и такси при издаване на кредитна карта, такси за разглеждане на потребителски кредит, а малките предприятия няма да дължат такса при кандидатстване за кредитни линии.

Повече за събитието можете да прочетете в брой 4 на в. Банкови истории