Дейността в сферата на инвестиционното посредничество на Юробанк И Еф Джи Груп в България се поема изцяло от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Дейността в сферата на инвестиционното посредничество на Юробанк И Еф Джи Груп в България се поема изцяло от Пощенска банка

Пощенска банка има пълен лиценз за инвестиционен посредник от Комисията за финансов надзор (КФН) и над 13 години опит на българския пазар. След промяната в допълнение към настоящите услуги и обслужване, които получават, клиентите на ЕФГ Секюритис България могат да се възползват от пълната гама финансови продукти и услуги, предлагани от Пощенска банка включително репо сделки, платформа за Интернет банкиране и други. Досегашният екип на ЕФГ Секюритис България ще продължи да обслужва настоящите клиенти на Юробанк И Еф Джи Груп в България като част от управление “Капиталови пазари” на Пощенска банка.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 86,5 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага банкови услуги в 10 страни чрез мрежата си от 1 600 локации.

Юробанк И Еф Джи е втората по големина банка в Гърция и присъства в Европа с операции в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr
.