Иновативно решение на Пощенска банка осигурява издаване на дебитни карти за минути

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка пусна на пазара иновативна услуга за потребителите, които не искат да чакат с дни, а искат да получат дебитна карта веднага, на момента на подаване на искането в клона. Отпечатването на пластиката вече ще става за максимум 15 минути. Услугата ще е достъпна в избрани офиси на банката, а първата локация, в която клиентите ще могат да се възползват от атрактивната възможност, се намира в София. От средата на декември мигновеното издаване на дебитни карти ще се предлага още в Пловдив и Стара Загора, а през януари 2019 г. – във Варна, Бургас, Русе, Добрич, Благоевград и Плевен.

Моментното издаване на дебитни карти пести ценно време и комбинира високо ниво на сигурност с бърз достъп до всички функционалности и удобства, които картата предоставя. Новата услуга е част от стратегията на Пощенска банка да предлага на клиентите модерни финансови решения, изцяло съобразени с техните изисквания.

“Стремежът ни е непрестанно да въвеждаме иновации с добавена стойност за клиента, с които да улесняваме потребителите и да им предоставяме модерните финансови решения, от които се нуждаят. Експресното издаване на дебитна карта е поредната стъпка в тази посока – потребителите вече ще могат да заявят и получат на място своята карта и ПИН код само за минути”, коментира Румен Радушев, началник управление “Индивидуално банкиране и алтернативни канали” в Пощенска банка.

“Моментното издаване на дебитни карти от Пощенска банка допълва възможностите за потребителя, който получава от нас качествени услуги в кратки срокове през различни канали – мобилни, дигитални и на място в клоновете ни. Тази услуга, с която се предлагат всички видове дебитни карти, може да бъде също и в пакет с програма за превод на работна заплата или с експресен потребителски кредит”, коментират още от финансовата институция.

Повече информация за клоновете, в които пилотно се предлага услугата, можете да намерите на страницата ни www.postbank.bg.