Виртуална карта MasterCard на Пощенска банка – “Финансов продукт на годината”

FacebookTwitterLinkedInEmail

 

Виртуална карта MasterCard на Пощенска банка беше избрана за “Финансов продукт на годината”

Отличието беше присъдено в рамките на форума “Банки Инвестиции Пари”

Kumanaku_Hassiotis_2011.jpg

5 април 2011, София

Виртуалната карта MasterCard на Пощенска банка спечели голямата награда за “Финансов продукт на годината” в рамките на деветия Международен финансов форум “Банки Инвестиции Пари”. Продуктът събра най-голям брой точки в категориите “Финансов продукт на годината” и “Иновативност и качество” като критериите за оценка включваха реалната полза за клиента, уникалност, иновативност и разпространение на достатъчно и разбираема информация за продукта. Отличието прие главният изпълнителен директор на банката Антъни Хасиотис на официална церемония.

Форумът “Банки Инвестиции Пари” се проведе под надслова “Финансовият сектор в България – гарант за стабилността и възстановяването на икономиката”. На форума присъстваха премиерът Бойко Борисов, министрите Трайчо Трайков, Симеон Дянков и Томислав Дончев, а сред лекторите бяха Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка, Юдит Ланг, посланик на Република Унгария, ротационен председател на ЕС, Маркус Репник, постоянен представител на Световната Банка за България, Тони Либек, постоянен представител на Международния валутен фонд за България и Румъния, и Даниел Берг, директор на Европейската банка за възстановяване и развитие за България.

Виртуалната MasterCard от Пощенска банка беше представена на българския пазар през юни миналата година. Картовият продукт позволява на клиентите да правят разплащания в Интернет сайтове от цял свят при максимална защита на трансакциите. Картата позволява извършване на всякакви онлайн трансакции, включително резервации за хотел и самолетни билети. За издаването й не се изисква доказване на доходи или проверка на кредитната история на картодържателя, тъй като не е кредитен продукт, а може да се зарежда непосредствено преди извършване на трансакция. Трансакциите с картата са безплатни. Повече информация за продукта може да бъде намерена на
www.postbank.bg
и на фен-страницата “Виртуален мол” във Фейсбук (

http://www.facebook.com/VirtualenMol

).

 

Пощенска банка

, с правно име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп

е европейска банкова организация с 86,5 млрд. евро активи. Групата има над 22 500 служители и предлага банкови услуги в 10 страни чрез мрежата си от 1 600 локации.

Юробанк И Еф Джи е втората по големина банка в Гърция и присъства в Европа с операции в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.

Повече информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на
www.eurobank.gr