Бързи потребителски кредити без поръчител

FacebookTwitterLinkedInEmail

Бърз кредит без поръчител пуска на пазара Пощенска банка

Притежателите на Euroline кредитна карта ползват 2% по-ниска лихва

9 март, 2005

София

Пощенска банка пуска на пазара бърз кредит без поръчител, съобщиха от кредитната институция. Заемът ще се отпуска при изключително бърза и опростена процедура – само за един работен ден и срещу представяне на копие от личната карта и сметка за комунални услуги (ток, телефон, вода или др.) на кредитоискателя. Административната такса по кредита също е занижена.

Размерът на кредита е от 1000 до 10 000 лв. при срок за изплащане до 5 години.  Погасяването се извършва на равни месечни вноски.

Притежателите на кредитна карта Euroline могат да ползват  2% отстъпка от лихвените нива както за бързите кредити без поръчител, така и за тези с поръчител, които банката продължава да предлага.  Като допълнителна преференция за тези клиенти,  бързите кредити  ще се отпускат без административна такса.

Всеки кредитополучател получава като бонус безплатно издаване на кредитна карта Euroline както и безплатна дебитна карта към Пощенска банка, заявиха още от банката. Бързият кредит без поръчител ще се предлага във всички клонове и офиси на Пощенска банка, както и в офисите на БРС и Open 24.