Българският форум за бизнес лидери организира спортна олимпиада за четвърта поредна година

FacebookTwitterLinkedInEmail

Българският форум за бизнес лидери организира спортна олимпиада за четвърта поредна година

Служители на Пощенска банка с две златни отличия

30 юни 2008 г., София

На 29 юни се състоя четвъртата лятна Олимпиада за бизнесмени, организирана от членове на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) с подкрепата на Пощенска банка. Състезанията се проведоха в базата на Англо-американското училище до езерото Панчарево, като в надпреварата се включиха видни бизнесмени, политици, журналисти и спортисти. Те се състезаваха в спортни дисциплини с олимпийски и любителски характер.

Пощенска банка

, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на

Юробанк И Еф Джи Груп

.

Юробанк И Еф Джи Груп

е международна банкова организация с повече от 68.4 млрд. евро активи и над 22 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 500 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В региона на Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа)

Юробанк И Еф Джи Груп

има водещи позиции във всички страни, в които присъства, а именно Гърция, България, Румъния и Сърбия. От 2006 г. Юробанк И Еф Джи Груп стъпи и на пазарите на Полша, Турция, Украйна и Кипър. Досега Юробанк И Еф Джи Груп е инвестирала приблизително 2 млрд. евро в Нова Европа.

Юробанк И Еф Джи

е част от

И Еф Джи Груп

, третата по големина банкова група в Швейцария след UBS и Credit Suisse. Наред с това И Еф Джи Груп е сред най-големите компании, листвани на борсата в Гърця, на база пазарна капитализация с над 210 000 акционери.