Вълшебен кът в Южния парк от Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка изненада софиянци с новата си инициатива “ПАРКирай се на зелено” – специално обособен кът в Южния парк, където всеки може да си почива и да се забавлява сред природата. Зелената зона на поляна до входа на парка откъм бул. “Гоце Делчев” и разполага с удобни меки мебели, безплатна библиотека с над 60 актуални заглавия за деца и възрастни, топки за футбол и волейбол, комплекти за федербал и безплатен Wi-Fi.

В рамките на зелената инициатива, която продължи до 22 септември, Пощенска банка организира специална читалня за детски приказки на открито съвместно с Малчуган Великан, турнири по Табла и настолната игра “Катан”, демонстрации на училище по роботика Robopartans, работилници за оригами, детска архитектурна работилница и работилничка на мечтите – за изработване на бижута с благотворителна цел.

Пощенска банка е пионер сред финансовите институции в страната с последователна дългогодишна политика за устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност. Като институция с над 20-годишен опит на българския пазар, ежегодно банката реализира редица проекти в полза на икономическото развитие, обществото и околната среда. Повече за социалната дейност на банката:https://www.postbank.bg/Za-nas/Korporativna-i-socialna-otgovornost.

Още снимки от ПАРКирай се на зелено можете да намерите

Още снимки от инициатива PARK(ing) Day можете да намерите ТУК