Чисто нова MAZDA 3 от Пощенска банка вече е в ръцете на новия си собственик

FacebookTwitterLinkedInEmail

Голямата печалба от тримесечната кампания на Пощенска банка “Спечели МАЗДА 3 или почивка с кредитната си карта” вече е в ръцете на своя нов собственик Тодор Бележков. На специална церемония той получи официално ключовете за своя нов автомобил МАЗДА 3 от Ангел Матеев, началник сектор “Банкиране на дребно” в Пощенска банка.

Г-н Матеев честити на големия печеливш и му благодари за участието в кампанията, като напомни, че точно с инициативи като тази искаме да помогнем на хората да открият предимствата на своята кредитна карта и да се възползват максимално от удобствата и бонусите, които тя може да им предложи. Кампанията се проведе в периода между 1 март и 31 май и даде възможност на всички притежатели на кредитна карта Mastercard от Пощенска банка да се включат, като единственото условие за участие беше да направят три различни плащания със своите карти – на бензиностанция, в супермаркет, както и плащане на една битова сметка чрез дигиталните канали на банкиране в рамките на един месец. Така срещу три символични трансакции всеки картодържател получи шанса да спечели чисто нов автомобил MAZDA 3.

Големият късмет се усмихна на Тодор Бележков, чието име бе изтеглено в томболата, проведена след финала на кампанията в присъствието на нотариус. Победителят сподели, че му е трябвало време, за да осъзнае колко сериозна награда е спечелил. Той благодари на представителите на Пощенска банка не само за страхотната печалба, но и за качествените продукти и услуги, които използва като клиент на банката вече повече от 20 години. Той разказа, че за него използването на кредитната карта е ежедневие и извършва с нея почти всички свои разплащания.

По време на връчването на наградата Румен Радушев, заместник-началник сектор “Банкиране на дребно” в Пощенска банка подчерта, че удовлетвореността на клиентите е основен приоритет, който банката следва, като се стреми да предоставя модерни, бързи и удобни услуги и продукти, които пестят време, а това е безценно предимство при динамичния начин на живот, който води съвременния човек.

Пощенска банка е сред лидерите в сегмента картов бизнес и като такъв непрекъснато се стреми да предоставя на своите клиенти иновативни решения. Банката въведе напълно дистанционен процес по издаване на кредитни и дебитни карти, който позволява на клиентите не само да заявят своите карти онлайн, но и да ги получат на желан от тях адрес, като цялата процедура се случва без посещение в банков офис. Освен това отскоро банката предлага и експресно издаване на кредитни карти в 10 от своите клонове, с което дава възможност на клиентите си да заявят и получат своята нова кредитна карта за по-малко от час.

Повече за предимствата на картите, издавани от банката, можете да прочетете тук или да научите с обаждане на телефон с кратък номер *7224.

CVS_026

CVS_029

CVS_045