Седмица на ключови събития

FacebookTwitterLinkedInEmail

“Иновациите във финансовия сектор са все по-значим фактор за развитието и успеха на финансовите институции. Успешните банки залагат на комбинацията от най-доброто от новите технологии с персоналното отношение към клиентите. Клоновете не са отживелица, те ще останат, като се приспособят към новата среда и трансформират в модерни места за консултация на клиентите”, това бе един от акцентите в участието на г-жа Петя Димитрова на Финансовия форум “Иновации”, организиран от “Асоциация Банка на годината” на 13 юни в София хотел Балкан. Тя се включи в най-важния панел на събитието, озаглавен “Добре дошли в бъдещето”, в който взеха участие топ банкери от целия сектор.

През седмицата Пощенска банка подкрепи и третото издание на кампанията “Големите малки” на в. “24 часа”, като лично г-н Димитър Шумаров връчи наградата на един от победителите – “Под Балкана”, малка семейна ферма от Карлово, която произвежда екологично чисти сирене и мляко от редки породи животни.

Пощенска банка взе участие и в годишната конференцията на ICAP за управление на кредитния риск. Подкрепихме и събитие на в. “Стандарт” и КРИБ от поредицата “ДА! На българската икономика”.