Филип Попов: В Пощенска банка сме фокусирани върху това да подпомагаме икономиката да се развива и компаниите да растат

FacebookTwitterLinkedInEmail

Общо 16 фирми бяха отличени в деветия национален конкурс за успешен малък бизнес “Големите малки”, организиран от “24 часа”, с водещото партньорство на Пощенска банка. Участниците впечатлиха авторитетното жури с иновативни системи в широк спектър от икономически сектори.

Първата награда в категория “Иновативна фирма“ бе връчена от Филип Попов, началник на управление “Банкиране малък бизнес” в Пощенска банка, а за победители бяха определени Инфинити Той Бокс.

 

“За нас в Пощенска банка е удоволствие, привилегия и отговорност да сме партньори на този национален конкурс. Малкият бизнес са децата на икономиката, защото всеки се ражда малък, а после расте. Като отговорна финансова институция ние сме фокусирани върху това да подпомагаме икономиката да се развива и компаниите да растат, за да направим място на следващите малки, които растат”, посочи Филип Попов по време на церемонията.

 

Инфинити Той Бокс е първата в България дигитална платформа за абонаментен наем на детски играчки, спортни уреди, книги и игри. С нейна помощ децата получават разнообразие в игрите и повече забавления. Това едновременно пести пари на родителите за излишно трупане на играчки вкъщи и допринася за опазването на околната среда, защото така се изхвърлят много по-малко излишни играчки. Спомагайки по този начин за насърчаване на кръговата икономика, те намаляват обема на отпадъците, но и променят начина, по който децата се забавляват и потребяват.