“Технополис” и “Практикер” се включват в промоцията на Пощенска банка

FacebookTwitterLinkedInEmail

23 юли 2015 г.

Притежателите на кредитна карта от Пощенска банка могат да пазаруват без лихва в търговските вериги на “Технополис” и “Практикер” в цялата страна до 31 август. Офертата е валидна при използване на услугата “Покупки на равни месечни вноски”, която дава възможност на потребителите да се сдобият с желания продукт без оскъпяване, като заплащат само част от стойността му всеки месец. Безлихвеното пазаруване на вноски е възможно при плащане през ПОС терминал на Пощенска банка във всички 31 магазина на “Технополис” и 9 обекта на “Практикер”.

При стандартните покупки с кредитна карта клиентът дължи цялата стойност на покупката. Използвайки атрактивната услуга “Покупки на равни месечни вноски” обаче, той дължи само една месечна вноска в периода за плащане, като сам може да избере срока на погасяване от 2 до 12 месеца. Улеснението за клиентите при тази услуга е, че не е необходимо да се кандидатства за одобрение и да се попълват документи както при кредит. Единственото условие е потребителят да има кредитна карта на Пощенска банка и да заяви на каса желанието си да се възползва от услугата за равни месечни вноски.

Проучванията на пазара показват, че потребителите все по-активно използват кредитните си карти при пазаруване и те постепенно се превръщат в предпочитан платежен инструмент, особено при по-големи покупки. Като иноватор на банковия сектор, Пощенска банка изследва постоянно променящите се нужди и желания на своите клиенти. Услугата “Покупки на равни месечни вноски” бе въведена през есента на 2014 г. и още в първите месеци от представянето й генерира 84% ръст на общия брой месечни трансакции през кредитни карти.

Безлихвеното пазаруване е допълнително предимство на кредитните карти, което клиентите търсят, за да могат да управляват добре личните си финанси и разполагат с повече свободен ресурс. Чрез своя екип от експерти и специалисти финансовата институция предлага нов тип клиентски ориентирано обслужване, което затвърждава лидерските ѝ позиции на пазара. Пощенска банка работи за предоставянето на модерни банкови системи и решения, които са сигурни, надеждни и лесни за употреба.

Изчерпателна информация за всички търговски обекти, в които се предлага промоционалната оферта, може да откриете на сайта на банката www.postbank.bg, както и в специалната секция на Facebook/PostbankBG – “Вземи сега. Плати на части”.