С подкрепата на Пощенска банка “Бон-бон мюзик“ представя спектакъла “Вълшебната корона“

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка е генерален партньор на “Бон-бон мюзик“, които представят най-новия си спектакъл “Вълшебната корона“ по време на празниците “Аполония“ в Созопол на 29 август и на “Сцена на вековете“ в старопрестолния град Велико Търново на 12 септември.

В мащабния и фееричен спектакъл участват 60 деца на възраст от 3 до 15 години, 23 персонажа и се изпълняват 18 авторски песни. Турнето на “Вълшебната корона“ минава под знака на каузата “Да бъдеш добър“. Едноименната песен има видео, в което участват популярни лица и малките певци от “Като две капки вода за всяко дете“ – в подкрепа на каузи на УНИЦЕФ.
 
Във “Вълшебната корона“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова – автори на хитовия мюзикъл на Бон-Бон “Котешката банда“. Аранжиментите са на младите музиканти Цветан Маринов /група Фънкилишъс/ и Емилио Мархолев /група Сол Бемол/, микс и мастеринг – Павел Николов /Павел и Венци Венц’/, a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева, записани в “LaTiDA” records.
Основен акцент във “Вълшебната корона“ е брилянтната хореография на Милен Данков, а за преобразяването на децата актьори в приказни герои отговаря художникът на костюмите Елена Цонкова.
 
Продуцент на “Вълшебната корона“ е Рози Караславова, която успешно изгради Бон-Бон като най-известната и уважавана детска група в страната, реализира първото участие на България в детската Евровизия в Ротердам, продуцира стотици произведения, концерти и телевизионни предавания, традиционно участва в най-големите благотворителни кампании.
 
Подкрепата на Пощенска банка и партньорството с “Бон Бон мюзик“ са продължение на инвестициите в устойчивото развитие и социално отговорна политика на водещата финансова институция. Екипът на Пощенска банка твърдо вярва, че развитието на дългосрочната устойчивост на бизнеса е тясно свързано с цялостното благосъстояние и развитие на обществото и грижата за децата и техните таланти. От позицията на водеща финансова институция Пощенска банка активно подпомага проекти в някои от основните сфери на обществения живот като образование, култура, спорт и грижа за околната среда.