С гордост обявяваме старта на Beyond Hackathon, първото регионално състезание за финансови технологии на Юробанк

FacebookTwitterLinkedInEmail

Пощенска банка, част от европейската банкова група Юробанк, с гордост обявява старта на Beyond Hackathon, първото регионално състезание на Юробанк за финансови технологии (FinTech), което ще се състои в центъра за провеждане на събития The Hub Events в Атина от 24 до 26 юни 2016 г., съвместно с две от най-големите платформи за подпомагане на стартъп компании в региона – Found.ation и The Cube.

Състезанието Beyond Hackathon е част от инициативите на Центъра за инициативи на Юробанк, чиято цел е да вдъхновява, развива и промотира отворените иновации в сферата на финансовите услуги, като работи в сътрудничество с глобалната стартъп общност.

По време на тридневното събитие участниците от региона ще имат възможността да чуят вдъхновяващи говорители на световно ниво, да получат съвети от експерти в сферата на бизнеса, дизайна, технологиите и комуникациите, и да представят своята идея на жури от предприемачи, дялови инвеститори и топ мениджъри на Юробанк, които ще определят победителите.

Каним стартъп компаниите и хората от България, работещи в сферата на финансовите технологии, да се запишат за участие до 21 юни 2016 г. и да представят своите решения.

Класиралите се на първо, второ и трето място ще получат парични награди съответно в размер на 5 000, 3 000 и 2 000 евро. Освен това, в зависимост от оценката на журито и определени условия победителите ще получат възможността да станат част от програмата на Startupbootcamp Fintech Лондон и да доразработят продукта си съвместно с Юробанк.

За повече информация или записване за конкурса посетете: www.beyondhackathon.com или Фейсбук страницата ни: www.facebook.com/BeyondHackathon.