Създаваме бъдещето с теб

FacebookTwitterLinkedInEmail

Уважаеми клиенти и партньори,

Предстои една по-специална година за Пощенска банка, защото през 2016 г. ще отпразнуваме нашата 25-годишнина. Време, в което успяхме да се докажем и да се превърнем във ваш доверен партньор. Време, изпълнено с много бизнес успехи, с отправени предизвикателства и с покорени върхове.
През тези 25 години ние пораснахме заедно с вас и благодарение на вас – нашите клиенти, партньори, служители. В развитието си винаги сме били последователни и ефективни, постихнахме много и сега гледаме напред към бъдещето – за да продължим да ви предлагаме най-модерните и иновативни финансови решения и продукти.
Защото последните 25 години създаваме бъдещето заедно. Продължаваме да бъдем лидер на пазара и да налагаме тенденциите в банкирането, фокусирани върху създаването на устойчиви ползи и иновации за вас – нашите клиенти и партньори, защото вашите успехи са и наши успехи.
Доказахме 25 години успешен опит и реализация на най-добрите практики в банкирането у нас с редица престижни национални и международни отличия. Това ни мотивира още повече да създаваме иновативни и персонализирани финансови решения. В рамките на празничната за нас 2016-та, още през месец януари, очаквайте нашите специални предложения – юбилейните продукти и услуги на Пощенска банка.

Защото създаваме бъдещето заедно с всеки един от вас – създаваме бъдещето с теб!

С юбилеен поздрав,
Екипът на Пощенска банка