Стажантската програма на Пощенска банка: трамплин # по пътя към успеха

FacebookTwitterLinkedInEmail

Какво е общото в кариерната история на трима успешни мениджъри в Пощенска банка? Фактът, че са започнали работа като стажанти в банката и се развиват в нея вече повече от 15 години.

В нова видео поредица представяме възможностите за # Кариера в Пощенска банка с разказ от първо лице – както на хора, които са преминали преди години през стажантската програма на институцията и с постоянство, любознателност и желание за растеж са стигнали до мениджърски позиции, така и на настоящи студенти, които са я избрали като място да натрупат практически опит и знания.

Следете поредицата – в социалните ни профили, както и в медияцентъра, за да разберете повече за това какво отличава стажа в банката, каква е работната среда  и какви са качествата, които помагат за успешна # Кариера в Пощенска банка.

Повече за стажантската програма, която е целогодишна, платена и с гъвкаво работно време, можете да научите тук. Всички желаещи да се включат в нея могат да подадат своите документи на имейл адрес: jobs@postbank.bg.

viber_image_2019-08-16_11-31-24