Ръчно изработени матренички за нашите клиенти

FacebookTwitterLinkedInEmail

По случай 1-ви март Пощенска банка поздравява клиенти, партньори и служители с над 10 000 ръчно изработени мартеници с пожелание за здраве и благополучие. За изработката на мартениците банката традиционно си партнира с фондации и социални институции за хора в неравностойно положение. Тази година мартениците са изработени от деца и възрастни хора към фондация “Трета възраст”, гр. Русе, и сдружение “Бъдеще за децата с увреждания”, гр. Казанлък.

Пощенска банка партнира със сдружение “Бъдеще за децата с увреждания” Казанлък за четвърта поредна година. Възпитаниците на социалната институция изработват мартенички и коледни картички за клиентите на банката в специални кръжоци по трудотерапия, които имат важна роля в тяхното развитие. Така сдружението успява да финансира ремонт на сградата, в която се помещава, както и ежегодния летен терапевтичен лагер за децата в гр. Созопол.

С партньорството си с Фондация “Трета възраст” от град Русе банката подпомага техните усилия да приобщят възрастните хора в значима социална дейност. Средствата, които Пощенска банка дарява на институцията помага за подобряването на условията на центъра, който е един от най-активните в страната. Сръчните плетачки майсторят мартеници за клиентите и служителите на банката за четвърта поредна година.