Програмата за растеж Dare to Scalе е победител на CESAwards Bulgaria 2019

FacebookTwitterLinkedInEmail

PB_dare to scale_award_2

Програмата за растеж Dare to Scale на Endeavor, с основен партньор Пощенска банка, е победител в престижната категория “Най-добра акселераторска програма” на конкурса CESAwards Bulgaria 2019 г. Церемонията по награждаването във националния финал – CESA Bulgaria се проведе на 24 септември в НДК, София.
 

Целта на конкурса, организиран от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), е да отличи и награди най-добрите стартиращи компании и личности в България в 16 категории, в 10 страни от региона на Централна и Източна Европа – Австрия, Полша, Чехия, Словакия, Сърбия, Словения, Хърватия, Румъния, Унгария и България.

 

По регламент жури от успели български предприемачи и видни представители на стартъп общността решава кои са най-добрите във всяка категория, последвано от публично онлайн гласуване.  Победителите от България във всяка една категория ще се състезават с още 9 страни в следващия етап на конкурса – регионалните финали през ноември. Журито на регионалния финал ще избере най-добрите компании в Централна и Източна Европа през ноември. А наградените стартиращи компании ще продължат към световния финал на Global Startup Awards.

 

Програмата за растеж Dare to Scale е насочена към български предприемачи от всички сфери на икономиката и всички региони в България с доказан продукт или услуга на пазара, и най-важното – бизнесът им е с потенциал за глобален растеж. В програмата участват 10 компании, които от септември до декември 2019 г. ще преминат през специализирани обучения и интерактивни сесии, водени от успешни предприемачи и лидери от мрежата на Ендевър.

 

img_20190924_211438