Притежателите на дебитна карта VISA от Пощенска банка печелят всеки ден

FacebookTwitterLinkedInEmail

До края на годината притежателите на дебитни карти VISA от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да печелят парични награди в размер на 50 лева всеки ден. Необходимо е след покупка с картата на стойност над 1 лев да изпратят SMS от мобилен телефон на номер 18428 с последните 8 цифри от номера на дебитната си карта. С всяка регистрирана покупка те участват в тегленето на 5 парични награди в размер на 50 лева, които Пощенска банка ще раздава всеки ден до края на годината.

“С наближаването на празниците искаме да се отблагодарим на нашите клиенти, които пазаруват активно. Плащането с карта е не само лесно и удобно, а носи и допълнителни ползи за потребителите”, коментира Виктор Цветков, началник отдел “Карти и картови разплащания” в Пощенска банка.

Притежателите на дебитни карти Visa Electron, Visa Classic и Visa Business от Пощенска банка могат да спечелят всеки ден като регистрират поне една от своите покупки, направени с карта. Колкото повече покупки направят и регистрират, толкова по-голям ще бъде техният шанс за спечелване на парична награда. Всеки картодържател може да спечели веднъж дневно и до три пъти в рамките на промоционалния период. Пълните условия на кампанията може да намерите на сайта на банката на адрес www.postbank.bg, секция “Кредитни и дебитни карти”.