Пощенска банка за поредна година се включи в благотворителния маратон Business Run Plovdiv

FacebookTwitterLinkedInEmail

Над 20 служители на Пощенска банка се включиха в благотворителното щафетно бягане Plovdiv Business Run 2019, като част от корпоративната социална отговорност и политиката на доброволчество на компанията.

И тази година 30% от таксите за участие в Plovdiv Business Run 2019 се даряват за благородната кауза на Фондация “За Нашите Деца” – неправителствена организация, която защитава правата на децата в България. Нейната мисия е да внесе положителна промяна в живота на деца и семейства и дори най-уязвимите деца да получат равни права с другите деца и да развият пълния си потенциал.

Основната цел на поредицата от фирмени състезания Business Run е да привлекат вниманието на хората към здравословния начин на живот, като провокира у тях желанието за победа чрез екипна работа и сътрудничество в името на благородна кауза.

В Plovdiv Business Run 2019 се включиха общо 63 отбора от над 30 компании от различни сектори. Най-голямото регионално фирмено състезание Business Run се провежда за трета година в Пловдив. Благотворителната щафета се организира от спортен клуб “Бегач”, съвместно с Пощенска банка, LIEBHERR България, Schneider Electric, SportPass, Renault и Vivacom.

 

Post_Bank_fb_BRun_07_10c

Post_Bank_fb_BRun_07_10