Пощенска банка чества 25 години под мотото “Дестинация Бъдеще”

FacebookTwitterLinkedInEmail

10 юни 2016 г.

Със специално събитие отбелязахме своята юбилейна 25 годишнина. На запомнящото се събитие присъстваха много гости, сред които представители на правителството и бизнеса, академичните среди, посланици, международни представители, клиенти, партньори и служители. Благодарим на всеки един от вас, който по един или друг начин е допринесъл за тези 25 години успех. Благодарим и на нашите лоялни клиенти, без които не бихме могли да бъдем четвъртата по големина банка в страната и да поставяме нови тенденции в българския банков сектор.
Юбилейното ни празненство протече под мотото “Дестинация Бъдеще” защото именно устремеността към бъдещето е нашата движеща сила. От отварянето на първия клон през 1991 г. до днес, постигнахме значително развитите като се превърнахме в една от банките със стратегическо значение за икономиката на страната, развивайки широка клонова мрежа и значителна клиентска база в банкирането на дребно и корпоративното банкиране.
25-aта годишнина на банката е съпроводена от още едно важно събитие в историята й – след успешното придобиване на дейността на Алфа Банк България, Пощенска банка става четвъртата най-голяма банка в страната с активи в размер на над 6,6 млрд. лева. Финансовата институция е доверен партньор на хиляди домакинства, предприемачи, малки компании и големи корпорации, както и на институции и неправителствени организации. Тя е сред най-големите работодатели в България и е част от силната европейска банкова група Юробанк.

Благодарим още веднъж на всеки един от вас, който е част от нашия път към успеха.

Повече снимки от събитието можете да видите тук.