Пощенска банка триумфира с три златни отличия на конкурса Employer Branding Awards

FacebookTwitterLinkedInEmail

 
С три златни отличия в най-оспорваните категории Пощенска банка отново е един от големите победители в конкурса на b2b Media Employer Branding Awards. За поредна година финансовата институция убедително демонстрира успехите на своя екип и утвърди позицията си на модерна финансова институция с иновативна визия и подход.
 
Пощенска банка е категоричният победител в категорията Excellence in Teamwork, в която е едноличен носител на златното отличие от създаването й досега. Тази година признанието е за разнообразните инициативи и проекти, в които бяха ангажирани служителите на компанията през 2023 г.
 
Банката заслужи златното отличие и в категорията HR Excellence, където бе оценен иновативният й подход, който залага на различни новаторски техники и инструменти за привличане и управление на таланти, както и за развитие и позициониране на работодателската марка в контекста на съвременните високи технологии.
 
Пощенска банка доминира със златния приз и в категорията Creative Thinking, с което получи признание за своята вътрешна кампания и множество инициативи, свързани с обединението на екипите на Пощенска банка и ПБ Лични финанси – брандът, който през изминалата година успешно се присъедини към голямото семейство на банката.
 
“Щастливи сме, че усилията и амбициите ни за поредна година получиха признанието, което заслужават. Стремим се непрекъснато да демонстрираме силата на успешния екип, който разгръща своя потенциал и открива нови възможности, които превръща в тенденции на пазара. Убедително доказателство за тези постижения е и фактът, че Пощенска банка отново беше сертифицирана като Топ работодател от международния Top Employers Institute – отличие с изключителна ценност, което добавя реална стойност към работодателската марка”, коментираха от Пощенска банка.
 
Годишните призове на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд. В тези престижна надпревара Пощенска банка три пъти е печелила отличието Employer of the Year.