Пощенска банка с отличие от годишните награди на сдружение “Бъдеще за децата”

FacebookTwitterLinkedInEmail

Церемонията по връчване на едноименните годишни награди на сдружение “Бъдеще за децата“ се състоя в Казанлък. По време на събитието бяха връчени отличия в различни категории, чрез които организацията засвидетелства своето уважение към всички общественици, граждани, приятели, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепяли децата през годините.

 

За развитието на своята политика в областта на корпоративно-социалната отговорност Пощенска банка бе удостоена с наградата в категория “Бизнес с кауза”. Каузата “Бъдеще за децата“ е част от социалните програми на финансовата институция повече от 12 години, благодарение на което деца и младежи от Казанлък имаха възможност да ползват безплатна хипотерапия и участие в летни терапевтични лагери.

 

Сдружение “Бъдеще за децата“ учредява едноименната награда през 2015 година с цел да стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата “За децата на Казанлък”. Тази година общо 23 номинации се съревноваваха в конкурса, а петчленна комисия, в състав от членовете на Управителния съвет и Общото събрание на организацията и председателя на сдружението Мария Гинева, определи кои ще бъдат печеливши.

 

 

годишна награда банер