Пощенска банка с нов за пазара продукт – Онлайн видео кредит, който пести ценно време на клиентите

FacebookTwitterLinkedInEmail

12 юли 2016

От началото на месец юли 2016 г. Пощенска банка стартира предлагането на изцяло нов продукт за българския пазар – Онлайн видео кредит. С този алтернативен и удобен начин на финансиране банката прави поредната крачка в разработването на модерни и иновативни финансови решения, които да отговорят на индивидуалните потребности на нейните клиенти.

Всеки делничен ден от 8:30 до 20:00 ч., както и от 10:00 до 14:00 ч. в събота, клиентите могат да получат напълно безплатна онлайн видео консултация чрез Skype от експертите на банката, които могат да въведат и заявлението им за кредит още по време на разговора. Банката се ангажира с бърз отговор в рамките на два работни часа след подаване на искането за кредит, в рамките на посоченото работно време. При неговото одобрение служителите на финансовата институция ще насрочат удобен за клиента ден и час за подписване на договор за кредита и получаване на сумата. Клиентите могат свободно да изберат за какви цели да ползват сумата – да финансират свои текущи нужди, да рефинансират съществуващи задължения или за друго спрямо конкретните им планове.

“Времето на клиентите ни и тяхното удобство са от първостепенно значение за нас, затова им предоставяме най-добрите продукти и услуги – иновативни и дигитални. Предлагаме ги през предпочитани от тях канали и по лесен начин, съобразени с пазара и конкретните нужди на клиентите ни. Решенията за финансиране, които предлагаме са отговор на днешните и утрешните предизвикателства, затова се фокусираме върху иновациите, които улесняват и пестят времето на нашите клиенти. Предимствата в обслужването, които им предоставяме им дават повече свободно време за личните им планове и развитие, семейството и приятелите”, коментира Румен Радушев, началник управление “Индивидуално банкиране и алтернативни канали” в Пощенска банка.

Благодарение на новия продукт – Онлайн видео кредит, освен удобство и пестене на време от посещение на банков офис, клиентите могат да получат финансиране до 25,000 лева при срок на изплащане до 7 години. Офертата включва фиксиран лихвен процент за целия период на кредита, без такси и комисиони за разглеждане на искане и месечно обслужване на разплащателна сметка. Няма изискване за превод на заплата в банката или ползване на различни допълнителни продукти и услуги. За всички усвоени Онлайн видео кредити, с подадени заявления до края на месец август, потребителите могат да получат безплатно квалифициран електронен подпис, с който още по-лесно и удобно да управляват финансите си.

Клиентите могат да се възползват от новото предложение, като посетят страница на банката www.postbank.bg, където само с натискането на един бутон могат да осъществят директна онлайн видео връзка чрез Skype. Необходимо е единствено да имат инсталиран Skype на техния компютър, телефон или таблет и съществуващ Skype профил. В допълнение, банката дава и алтернативна форма за връзка със специализиран експерт чрез подаване на заявка за онлайн видео връзка, като банковият служител се свързва с клиента в посочения и удобен за него ден и час.