Пощенска банка с нови промоционални условия по потребителски кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

До 15 април 2013 г. потребителските кредити от Пощенска банка са с 2% по-ниска лихва за първите 2 години.

Пощенска банка стартира нова промоционална кампания по предлаганите необезпечени потребителски кредити в лева. Всички клиенти подали заявление за кредит в периода 15 февруари – 15 април 2013 г., могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първите 2 години. С новите условия, преференциалните офертите започват от 7% лихва за първите 2 години и 9% за оставащия период. В допълнение към атрактивните лихвени условия, кандидатствалите през промоционалния период ще заплащат такса за разглеждане на документи след одобрение за усвояване на сумата.

Промоционалното предложение е валидно за всички потребителски кредити в лева с плаващ лихвен процент и минимален срок на изплащане от 36 месеца. С максимална сума до 30 000 лева и срок на изплащане до 10 години, клиентите имат възможност да осъществят своите планове и да посрещнат непредвидени текущи нужди.

Допълнителните предимства на предложението включват опция “Флекси”, с която клиентът може гъвкаво да погасявате месечните си вноски, както и “Защита на плащанията” с възможност за покритие на месечните вноски по кредита при безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и др.

Всички клиенти могат да подадат заявление за кредит чрез услугата “Онлайн кандидатстване”, достъпна на официалната страница на Пощенска банка
www.postbank.bg