Пощенска банка с нови преференциални условия по жилищно-ипотечни кредити

FacebookTwitterLinkedInEmail

Клиентите няма да плащат такса за кандидатстване до 1 март 2014 г.

Пощенска банка обяви промоционални условия по жилищно-ипотечните си кредити. Специални отстъпки са предвидени и за клиентите, които вече имат собствено жилище. За тях банката предлага възможност за достъп до свежи средства за ремонт и обзавеждане в дома, образование и други ежедневни нужди с ипотечен кредит “Активен дом”. С него клиентите могат да обединят своите задължения и да плащат една месечна вноска, като намалят месечните си плащания до 80%. До 1 март кредит “Активен дом” с пакет “Лесен живот” се предлага без такса за усвояване от 1.5%, което ще помогне на кредитополучателите да получат повече средства за реализиране на плановете си.

В допълнение, клиентите на Пощенска банка биха могли да се възползват и от атрактивните промоции по жилищни кредити: без такса за кандидатстване за всички клиенти, без такса за усвояване на кредит от млади семейства, намалени месечни такси за управление за нови клиенти и 2% по-ниска лихва за първата година. Това са само част от по-благоприятните условия на банката, които се предлагат през първите месеци на 2014 г. При всички жилищно-ипотечни кредити в лева и евро, предсрочното погасяване със собствени средства след третата година ще бъде без такса. Специалните условия важат за кредити, заявени до 1 март 2014 г.

“През изминалата година отбелязахме сериозен подем в жилищното кредитиране. За 2013 г. Пощенска банка отчете нарастване в броя на апликациите с над 25% спрямо предходната година. Този ръст се дължи на стремежа ни да са развиваме постоянно, като предлагаме иновативни продукти, съобразени с нуждите на клиента. Пример за това е изключително интересния и нов продукт за българския пазар “Спестовен жилищен кредит” (www.savingloan.bg)”, сподели Румен Радушев, началник управление “Жилищно кредитиране” в Пощенска банка.

Пълна информация за актуалните продукти можете да намерите на сайта на Пощенска банка, в най-близкия клон или на телефон 0700 18 555.