Пощенска банка с нови по-ниски лихви по потребителските кредити за обединение на задълженията

FacebookTwitterLinkedInEmail

До 20 юни 2014 г. потребителските кредити за обединение на задълженията от Пощенска банка са с промоционални лихвени условия

 

Пощенска банка предлага нови промоционални условия за обединение на задълженията. Атрактивните предложения са за кредити в лева и с лихвени нива, започващи от 7,95%. Максималната сума, която клиентите могат да получат, е до 40 000 лв. със срок на изплащане до 10 години. Допълнително предимство за клиентите е, че те ще заплащат такса за разглеждане на документи след одобрение при усвояването на сумата. Новото предложение е валидно за всички подадени заявления за кредит за обединение на задълженията в периода 17 март – 20 юни 2014 г.

С новото предложение клиентите получават по-добри лихвени условия, както и възможността да обединят съществуващите си кредитни задължения и по този начин да намалят с до 30% месечните си разходи по тяхното обслужване. Допълнителните услуги, предлагани от банката, са опция “Флекси”, предоставяща възможност за гъвкаво погасяване на кредита, както и застраховка “Защита на плащанията”, осигуряваща покритие на месечните вноски в случай на непредвидени обстоятелства и събития като безработица, нетрудоспособност и др.

Всички клиенти могат да подадат заявление за кредит и чрез услугата “Онлайн кандидатстване”, достъпна на официалната страница на Пощенска банка www.postbank.bg, раздел “Потребителски кредити”.

Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0700 18 555 или от мобилен телефон на кратък номер *PBBG (*7224) и в най-близкия клон на Пощенска банка.